VAKBEURS VOOR HORECA ONDERNEMERS

10 en 11 april 2017 Industriehal Hazemeijer Hengelo


Waarom deelnemen?

Hartelijk Horeca is een happening die u als horecaspecialist eigenlijk niet mag missen. Afgaande op de vele positieve reacties merken we dat veel horecaondernemers warmlopen voor deze tweede editie, waarbij u als deelnemer twee dagen lang de kans krijgt om uzelf zo goed mogelijk te presenteren. Gaat u voor een unieke, gedurfde of creatieve aanpak? Trek de aandacht, onderscheid uzelf en word herkend en bekend!
 
Het werven van nieuwe relaties vraagt immers om initiatief. Niet van de bezoekers, maar vooral van u als deelnemer. Zet uw bedrijf op de kaart, steek uw nek op positieve wijze uit en creëer tijdens Hartelijk Horeca nieuwe kansen op succes!

Nieuws

Bolscher meer dan vlees deelnemer Hartelijk Horeca

Met veel enthousiasme is Bolscher meer dan vlees samen met een aantal regionale partners vorig jaar gestart als deelnemer van Hartelijk Horeca. Ook dit jaar is het bedrijf uit Enschede weer aanwezig op de beurs.
 

Lees meer
Kookdemonstraties en boekpresentatie onder leiding van Nico Dingemans

Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek "From Farm To Fork" worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd.

Lees meer©2024 Hartelijk Horeca | Realisatie: Insite Design vorm & code