VAKBEURS VOOR HORECA ONDERNEMERS

10 en 11 april 2017 Industriehal Hazemeijer Hengelo


Routebeschrijving

Route

Het terrein van Hazemeijer Hengelo is centraal gelegen in Twente en makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Het NS-station en de binnenstad van Hengelo liggen op 10 minuten loopafstand.

Adres:
F. Hazemeijerstraat 400
7555RJ Hengelo
Overijssel
Tel. 074 76 000 10

Vanaf de snelweg is Hazemeijer Hengelo eenvoudig te bereiken.
Vanuit Enschede (A35): afslag Hengelo-Zuid, richting centrum (Haaksbergerstraat, Oelerweg), na ruim 3 km slaat u linksaf de Tuindorpstraat in en gaat u het spoorwegviaduct onderdoor. U vindt Hazemeijer Hengelo aan uw rechterhand.

Vanuit Amersfoort/Deventer (A1/A35): afslag Hengelo-West/Delden, Deldenerstraat. U slaat linksaf richting Hengelo. Vervolgens rijdt u over de Deldenerstraat Hengelo binnen. U rijdt rechtdoor richting het centrum van Hengelo. U rijdt onder een spoorwegviaduct door en bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf naar de Tuindorpstraat. U rijdt onder een spoorwegviaduct door en vindt Hazemeijer Hengelo aan uw linkerhand.

Met openbaar Vervoer – NS Station, 400 meter

Stationplein linksaf langs het spoor,
Oversteken bij Europatunnel,
Verder lopen in de Spoorstraat,
Links aanhouden, Beatrixstraat,
Einde Beatrixstraat linksaf, Emmaweg,
Onder spoorwegviaduct door dan gelijk rechts parkeerterrein op.


Parkeren bij HazemeijerParkeerplaats P1

Dit is het parkeerterrein dat aan de Tuindorpstraat ligt. Hier kunt u vrij parkeren. Mocht deze onbetaalde parkeerplaats vol zijn, kunt u uitwijken naar P2.

Parkeerplaats P2

Dit is het parkeerterrein dat achter gebouw C04 ligt. Hier kunt u vrij parkeren. U kunt tussen gebouw C03 en C04 doorrijden naar P02. Mocht deze onbetaalde parkeerplaats vol zijn, kunt u uitwijken naar P1.

P3 is een betaalde parkeerplaats. Bij bepaalde evenementen kunt u ook hier vrij parkeren. Indien dit het geval is wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Parkeerplaats P3

Dit is het parkeerterrein dat aan de Emmaweg ligt. Hier kunt u betaald parkeren. Mocht u vrij willen parkeren, kan dit op P1 en P2. P3 kunt u inrijden tussen 07:00 en 21:00. Uitrijden is 24/7 mogelijk. Het uurtarief is € 0,80 ct met een maximum van € 3,50 per 24 uur. U kunt voor het maximumtarief ook een dagkaart krijgen.

Betalingen zijn uitsluitend per PIN
P3 is een betaalde parkeerplaats. Bij bepaalde evenementen kunt u ook hier vrij parkeren. Indien dit het geval is wordt u hier als bezoeker van op de hoogte gebracht.


Routelink:

Nieuws

Bolscher meer dan vlees deelnemer Hartelijk Horeca

Met veel enthousiasme is Bolscher meer dan vlees samen met een aantal regionale partners vorig jaar gestart als deelnemer van Hartelijk Horeca. Ook dit jaar is het bedrijf uit Enschede weer aanwezig op de beurs.
 

Lees meer
Kookdemonstraties en boekpresentatie onder leiding van Nico Dingemans

Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek "From Farm To Fork" worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd.

Lees meer©2024 Hartelijk Horeca | Realisatie: Insite Design vorm & code