VAKBEURS VOOR HORECA ONDERNEMERS

10 en 11 april 2017 Industriehal Hazemeijer Hengelo


Bolscher meer dan vlees deelnemer Hartelijk Horeca

Met veel enthousiasme is Bolscher meer dan vlees samen met een aantal regionale partners vorig jaar gestart als deelnemer van Hartelijk Horeca. Ook dit jaar is het bedrijf uit Enschede weer aanwezig op de beurs.

"Alle partners op de stand zijn horeca gerelateerd, van steamers tot wijn en van vis tot AGF", legt Gerben ten Kate, manager commercie en logistiek bij Bolscher meer dan vlees, uit. "We laten de bezoekers kennis maken met ons bedrijf en een klein deel van het assortiment. Gedurende de dag zullen zowel Bolscher meer dan vlees als medestandhouders demonstraties geven. Denk hierbij aan het uitbenen van een mooi stuk vlees of het fileren van een vis. Daarnaast worden er doorlopend kookdemonstraties gegeven."

Ten Kate is enthousiast over de beurs. "Samen met de organisatie streven we naar een kwalitatief hoogwaardige beurs die haar bezoekers verrast en entertaint. Vorig jaar is dat met de eerste editie direct gelukt. Dit jaar proberen we dat verder uit te breiden. Hartelijk Horeca? Dat is een beurs voor de horecaondernemer die nieuwe ideeën kan opdoen, maar waar men ook een Twents onderonsje kan hebben." 

Bolscher meer dan vlees is een familiebedrijf met passie voor ambacht. Dit zorgt ervoor dat we altijd voor het best mogelijke product gaan. We leggen de lat hoog en zijn gedreven om met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde onze klanten te voorzien van topkwaliteit.

We luisteren naar onze klanten en weten wat ze willen. Service staat hoog in het vaandel en dankzij onze flexibele instelling komen we tegemoet aan de specifieke wensen van onze klanten. Door persoonlijk contact en net dat extra stapje weet Bolscher meer dan vlees de klanten aan zich te binden. Bolscher meer dan vlees levert door heel Nederland haar klanten uit. Van groothandel tot sterren restaurant en van eetcafé tot collega slagerijen.
 

Meer berichten


©2024 Hartelijk Horeca | Realisatie: Insite Design vorm & code