VAKBEURS VOOR HORECA ONDERNEMERS

10 en 11 april 2017 Industriehal Hazemeijer Hengelo


Hartelijk Horeca - 10 en 11 april 2017

Welkom op de site van Hartelijk Horeca
 
Hier vindt u alles wat u maar wil weten over de tweede editie van deze supplier expo voor horecaspecialisten uit Oost-Nederland. Hartelijk Horeca vindt plaats op 10 en 11 april 2017 in de Hazemeijer Hengelo. Een prachtige locatie, waar u als deelnemer de uitgelezen kans krijgt om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen.
 
In de Hazemeijer Hengelo ervaart u de sfeer van weleer middels een robuuste en oud-industriële entourage. Een industrieel erfgoed gecombineerd met de modernste faciliteiten. Voeg daarbij het ontbreken van de traditionle standbouw en de speciale aankleding van de beursoppervlakte. Daarom zal dit evenement onderscheidend zijn van het traditionele beursdeelname en beursbezoek. Daarnaast heeft de organisatie een belangrijke boodschap meegekregen om voor kwalitatieve bezoekers te gaan in plaats van kwantitatief.

Kortom: het is dé ideale plek om bestaande relaties uit te nodigen en nieuwe potentiële relaties te treffen. En dat maakt dit Horeca evenement uniek in Nederland. De evenementenlocatie is zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid.
 
Hartelijk Horeca staat in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Ga op zoek naar de laatste trends of ervaar echte ambacht van leveranciers uit de regio. Tijdens dit evenement is er voor iedere horecaspecialist iets te beleven. En dat is een fijne gedachte! 

Nieuws

Bolscher meer dan vlees deelnemer Hartelijk Horeca

Met veel enthousiasme is Bolscher meer dan vlees samen met een aantal regionale partners vorig jaar gestart als deelnemer van Hartelijk Horeca. Ook dit jaar is het bedrijf uit Enschede weer aanwezig op de beurs.
 

Lees meer
Kookdemonstraties en boekpresentatie onder leiding van Nico Dingemans

Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek "From Farm To Fork" worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd.

Lees meer©2024 Hartelijk Horeca | Realisatie: Insite Design vorm & code