VAKBEURS VOOR HORECA ONDERNEMERS

10 en 11 april 2017 Industriehal Hazemeijer Hengelo


Persberichten

Persbericht 

Sneek, 12 november 2015
 
Event Hartelijk Horeca

“Nieuwe beurs moet Twents feestje worden”

Organisator Mimicry lanceert het event Hartelijk Horeca, supplier expo voor horecaondernemers. Op maandag 25 en dinsdag 26 april 2016 vindt het nieuwe horeca-evenement plaats in het unieke en sfeervolle monumentale fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo. “Het idee van een horecabeurs in Twente is ontstaan vanuit de markt”, legt Mimicry-eigenaar Jan Vlap uit...lees verder


 HARTELIJK WAT??   HARTELIJK HORECA!! 25 EN 26 APRIL IN HENGELO.
 
Er komt een nieuwe horecabeurs in Twente. Een beurs die zich met name richt op restaurants uit geheel Oost-Nederland. Beursorganisator Jan Vlap vertelt daarover: “Hartelijk Horeca wordt compleet anders dan de bestaande beurzen...lees verder


Hengelo, 20 maart 2017
 
BIJ 2E EDITIE VAKBEURS HARTELIJK HORECA STAAT DE KWALITEIT VAN LEKKER ETEN EN DRINKEN CENTRAAL
 
Op maandag 10 en dinsdag 11 april aanstaande wordt in Industriehal Hazemeijer in Hengelo de 2e editie van de horecavakbeurs ‘Hartelijk Horeca’ gehouden. Deze beurs richt zich op iedereen die zich vakmatig met eten en drinken bezig houdt. Van bed & breakfast tot sterrenrestaurant. Bij deze tweede editie staat de kwaliteit van lekker eten en drinken centraal...lees verder
 

Nieuws

Bolscher meer dan vlees deelnemer Hartelijk Horeca

Met veel enthousiasme is Bolscher meer dan vlees samen met een aantal regionale partners vorig jaar gestart als deelnemer van Hartelijk Horeca. Ook dit jaar is het bedrijf uit Enschede weer aanwezig op de beurs.
 

Lees meer
Kookdemonstraties en boekpresentatie onder leiding van Nico Dingemans

Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek "From Farm To Fork" worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd.

Lees meer



©2018 Hartelijk Horeca | Realisatie: Insite Design vorm & code